Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /storage/content/03/115903/estatefastighetskonsult.se/public_html/wp-content/themes/eptonic/functions/sidebars.php on line 83 and defined in /storage/content/03/115903/estatefastighetskonsult.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1222 Göteborgs Lokallots växer - Estate Fastighetskonsult

Göteborgs Lokallots växer

Göteborgs Lokallots och Estate Fastighetskonsult ( Michael Johansson) bildar tillsammans Lokallots Fastighetsutveckling AB. Bolaget kommer att arbeta med rådgivning inom köp och försäljning av kommersiella fastigheter samt projekt inom uthyrning samt förädling av fastigheter. Vi har märkt att det finns en efterfrågan från mindre fastighetsägare inom dessa områden. Vi ser att egenanvändare letar efter rörelsefastigheter i större utsträckning än tidigare. Bolag med starka balansräkningar letar alternativa placeringar. Vi har tidigare tvingats tacka nej till den här typen av uppdrag säger Sven Fraenkel på Lokallots men har nu kapacitet att erbjuda denna tjänst åt fastighetsägare och företagare.

I samband med att vi breddar vår verksamhet kommer vi att ”bygga” om vår hemsida. Den nya hemsidan kommer att sjösättas till sommaren. Vi kommer att utveckla sidan och få den mer kommunikativ för besökaren.

2011 blev ett rekordår för oss med en uthyrd yta på ca 40.000 kvm, året avslutades med en stor uthyrning till WSP i NCC:s Ullevi Park.

Kontakt:
Michel Johansson 0707-43 44 50 michael@lokallotsfu.se
Sven Fraenkel 031-24 23 00 sven@lokallots.se